concert: Bullerslug / traumahelikopter in SuperMarkt op VRIJDAG 12 APRIL 2013

  • Traumahelikopter
    Where The Wild Things Are 2013
  • Traumahelikopter
    Sonic Connections 2013
    © Arend Jan Hermsen
VR.
12 APR
BULLERSLUG / TRAUMAHELIKOPTER 21:00 uur SuperMarkt, Den Haag
2013
Hoofdprogramma Bullerslug Traumahelikopter
Toegang €9,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 april 2013.
Dat is 4040 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Traumahelikopter is goed op dreef. Begin dit jaar bracht de band hun debuutplaat uit, een plaat die gaat over plat hedonisme, punk en broken teen spirits. Met onbevangenheid, tomeloze energie en een ongrijpbare ‘schijt aan alles’ mentaliteit laten ze een verbluffende indruk achter bij het publiek. Inmiddels heeft de band ook al een Amerikaans platencontract op zak en staan ze op het South bij South By South West festival in Austin, Texas.

Na de gabberpunk van Aux Raus werd het tijd voor een nieuw monster: Bullerslug. Wat in 1991 de naam was van een eng monster dat onder het bed van Bastiaan Bosma leefde is het nu de naam van de band die in 2011 het levenslicht zag. De band is een samenwerking tussen Josha Nuis (Malkovich, Carceri, Eve's Fall), Ryanne van Dorst (Elle Bandita), Thomas Sciarone (Malkovich, Devil's Blood, GOLD) en Gijs Loots (Houses. Bullerslug mixt al deze invloeden in een greasy, rauwe sound met een poppy nasmaak.

Foto's van Bullerslug, Traumahelikopter

Foto Bullerslug te Waterpop 2012 Foto Bullerslug te Waterpop 2012 Foto Bullerslug te Waterpop 2012 Foto Bullerslug te Waterpop 2012 Foto Traumahelikopter te Zwarte Cross 2014 - Dag 3 Foto Traumahelikopter te Dauwpop 2013
 
Bekijk alle 4 foto's van Bullerslug
Bekijk alle 73 foto's van Traumahelikopter

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden