The Expired Faces

In het najaar van 2014 is de band “The Expired Faces” ontstaan. Initiatiefnemers Willem Kuijt (bas & zang) en Jan Hazenoot (gitaar & zang) benaderde drummer Peter Winters om met z'n drieen een nieuwe Katwijkse band op te richten.
Al gauw werden tientallen songs uit de jaren 60, 70, 80 en 90 gespeeld, waarna besloten werd de band te versterken met een lead zanger. Voor deze rol werd Dirk Plugge benaderd. Met zijn krachtige donkere en wat gruizige stem bleek Dirk de juiste frontman voor de band. Mede door Dirk zijn stemgeluid werd het repertoire aangevuld met enkele soul klassiekers uit vervlogen tijden die het thans nog goed doen. Om alle partijen en arrangementen goed te kunnen spelen werd een tweede gitarist aangetrokken. Deze plek werd ingevuld door Volker van Hameren.
Het huidige repertoire van The Expired Faces laat zich omschrijven als een reis door de pop-muziekgeschiedenis, kortom een opeenvolging van pop, soul en rock classics door de jaren heen.

OUDE OPTREDENS VAN The Expired Faces

  • 12 apr `18
  • 24 - 25   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN The Expired Faces

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Expired Faces. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Expired Faces

The Expired Faces NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: