Jorge Andrés Martina

Jorge Andres Martina werd in 1963 geboren als telg van een zeer muzikaal Antilliaans-Colombiaans geslacht. Als zoon van de civiel ingenieur en talentvolle pianist Stanley Martina en neef van de wereldberoemde concertpianist Harold Martina, genoot hij een bevoorrechte jeugd welke in het teken stond van de klassieke muziek. Terwijl zijn broers en zussen kozen voor piano en gitaar raakte Martina meer en meer geinspireerd om zijn stem als instrument te gebruiken. Al snel bleek dat hij een bijzondere gave had en hij ontpopte zich als een zanger met een warme en volle tenorstem.

Alhoewel Martina koos voor een carriere in het bedrijfsleven, ligt zijn passie toch in eerste instantie in de muziek. Martina is een veelgevraagd soloist voor onder andere de Misa Criolla van Ariel Ramirez. Daarnaast heeft hij door de jaren heen een zeer breed liederenrepertoire opgebouwd in samenwerking met verschillende bekende pianisten uit binnen- en buitenland. Van 1994 tot 1999 woonde Martina op Curacao, waar hij een bijzondere vriendschap kreeg met pianist Wim Statius Muller.

OUDE OPTREDENS VAN Jorge Andrés Martina

  • 17 jun `16
  • 31 okt `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Jorge Andrés Martina

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jorge Andrés Martina. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Jorge Andrés Martina