Sunder

Uit: Lyon - Frankrijk

De Rockgoden hebben ons de reïncarnatie geschonken van de voormalige psychedelische band The Socks.
Met dezelfde lineup, heeft deze wedergeboorte van weergalm die door het leven gaat onder de naam Sunder het lot om stadia wereldwijd uit te verkopen, hoofden splijtend langs de oren met hun kenmerkende beukende, heavy rock.
Een contract hebbende bij Crusher Records in Europa en Tee Pee Records in de US, is Sunder klaar om hun stempel achter te laten op deze wereld.
Julien Meret’s vocals bevatten zowel de geestdrift van een profeet, als de wanhoop van een valse. Zodra hij de massa bekeert is het mogelijk voor geen enkel persoon om niet door de knieën te zakken. Dan, smekend om genade, komt er een golf van gitaartonen die je gedachtes verbrijzelen en niks anders dan chaos achterlaten.
Jessy Ensernat kan net zo goed spelen op je botten, de manier waarop je de grond in wordt gedreund door de kracht van zijn drums. Vincent Melay zal je eraan herinneren waar het allemaal voor was, zodra zijn ritmische bas je ziel onsterfelijkheid biedt.
Als laatste zullen de vocals, farfisa en mellotron van Nicolas Baud je een stukje van je eigen begrafenis laten proeven, pissend op je eigen graf.
The Socks kwamen uit Lyon, Frankrijk. Sunder is van de wereld.

OUDE OPTREDENS VAN Sunder

  • 01 okt `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Sunder

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sunder. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.