Shoarmageddon

Uit: Sevenum - Nederland

Ska-band Shoarmageddon is eind jaren negentig opgericht in Sevenum, Noord Limburg. Origineel bestond de band uit zes leden. In deze bezetting speelde Shoarmageddon een aantal optredens in o.a. OJC Walhalla te Sevenum.

Eind 2002 veranderde er veel binnen Shoarmageddon. Na een aantal bezettingswisselingen en toevoegingen bestond de band uit acht leden. De optredens begonnen binnen te stromen. De band speelde o.a. op het Weistock festival in Lottum, in studentencafé AOR te Eindhoven, in de Azijnfabriek te Roermond en in het voorprogramma van de Heideroosjes in OJC Niks te Horst. Al deze optredens werden met veel enthousiasme ontvangen en Shoarmageddon wist met hun pompende ska-sound het publiek in vervoering te brengen.

Na een jaar vol optredens verliet gitarist Pieter Huibers helaas de band. De overige zeven besloten door te gaan. Onlangs wonnen ze het Knokke om te Rokkuh festival in OJC Merlin te Meerlo en sloten ze het jaarlijks terugkerende amateur-festival Prilpop af.

In de afgelopen maanden speelde Shoarmageddon ook vaker samen met 433fm.com’s Stille Disco. Deze samenwerking bracht Shoarmageddon al op het Camping Rotterdam Festival, het Parade Festival in Amsterdam en zelfs op het Lowlands festival! Shoarmageddon mag zich dan ook met recht de stilste ska-band van Nederland noemen.

Shoarmageddon speelt een dansbare mix van eigen materiaal en klassiekers uit het genre die de ska-kenner, maar ook de gemiddelde feestganger, zeker zal bekoren. Niet alleen ska passeert de revue maar ook andere Jamaicaanse stijlen als rocksteady en reggae.

OUDE OPTREDENS VAN Shoarmageddon

  • 04 jun `05
  • 13 - 14   aug
  • 09 - 12   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Shoarmageddon

Wij hebben geen informatie over komende shows van Shoarmageddon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Shoarmageddon

Live gezien door: