Igor Kuzmin

Igor Kuzmin is geboren in 1967 in Smolensk (Rusland). Op 7- jarige leeftijd ging Igor naarde School of Music en kreeg hij les op de accordeon. Vanaf zijn 15e bleef hij muziek studeren en volgde hij lessen van Alexander Kunizin.

Igor Kuzmin werd in 1967 geboren in Smolensk (Rusland), en 3 jaar later verhuisd het gezin naar Elec (ten zuiden van Moskou). Vanwege de grote passie van zijn vader naar de muziek van Igor reeds werd hij gekenmerkt als een muzikaal talent.
Later kreeg hij het diploma koordirigent aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Voronezh met professor Oleg Shepel en Galina Hartschenko.

In de jaren '90 verhuisde hij naar Duitsland, en heeft de tijd besteed aan het ontwikkelen als dirigent en accordeonist. Hij woont nu met zijn gezin in het district Leer, en werkt als freelance musicus, muziekleraar en koordirigent.
Naast accordeon zingt hij ook en speelt o.a. op piano, keyboard, gitaar, elektrische bas, hoorn en andere belangrijkste medium van zijn muzikale creativiteit.

OUDE OPTREDENS VAN Igor Kuzmin

  • 08 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Igor Kuzmin

Wij hebben geen informatie over komende shows van Igor Kuzmin. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.