Divah and The Mama's Boys

Master your instrument. Master the Music. And then forget all that bullshit and just play.” Charlie Parker

De nieuwe Brabantse rockband Divah & the Mama’s Boys speelt stevige rock, met uitstapjes naar blues, funk, symfo en pop. De sound: stevige gitaarriffs, vette bas en drums, melodieuze toetsen en doorleefde vocalen. Ook akoestisch komt de band goed uit de verf. De stijl van de band ligt ergens tussen Skunk Anansie, Queen, Elton John, Journey en Mother’s Finest. Spelplezier, muzikaal vakmanschap en eigenwijze songs, daar draait het om bij Divah & the Mama’s Boys.

Zangeres Thea van Duren weet haar verhaal overtuigend te brengen. Met een dijk van een stem loodst ze de luisteraar over de pieken en door de dalen van het bestaan. Ze zingt over liefde, lust, leven en dood. This Divah can sing the blues,.. and her boys can play Rock’n Roll. Bassist Jos van Es, gitarist Jan Brosens en toetsenist Pascal Schardijn speelden al jaren samen in een bluesrock-coverband. Ze besluiten medio 2012 eigen nummers te gaan schrijven en Thea sluit zich aan bij de groep. Als laatste komt drummer Eric van Roest erbij. Divah & the Mama’s Boys is compleet.

In december 2013 neemt de band een dvd op, in het ROC theater van ROC Tilburg. Het is het eerste wapenfeit van een formatie, die veel in zijn mars heeft. De muziek blijkt uitermate geschikt voor het theater, maar ook kan deze band stevig rocken op een festival of rock podium In 2014 geeft de band een aantal try-outs, en zijn er plannen voor een theater show. Ook zal het optreden in het ROC binnenkort op dvd verschijnen.

Thea van Duren – zang
Jos van Es – bas
Jan Brosens – gitaar
Pascal Schardijn – toetsen, zang
Eric van Roest – drums

OUDE OPTREDENS

  • 18 jan `15
  • 08 nov `14

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Divah and The Mama's Boys. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS