Darla Sinners

  • Darla Sinners
    Festival The Brave 2015
    © Irwan Notosoetarso
Nederland

Darla Sinners is een samenwerking van Herman Ypma (Giant Tiger Hooch & Eins, Zwei Orchestra) en Jeroen Ligter (Giant Tiger Hooch). Darla Sinners maakt roots/indie in de beste traditie van Paul Westerberg, Evan Dando en Frank Black.

Jeroen schreef het eerste album van Darla Sinners voor zijn kind. De nieuwbakken vader wilde zijn kroost wat wijsheden meegeven. Elke dinsdag trok hij naar de Wallen, waar Herman zijn studio zich bevindt, en nam een nummer op. Tien nummers vol vaderlijke wijsheid, hoe het niet te doen en hoe verdomde mooi het leven kan zijn. Maar vooral niet te emo, want daar krijgt Jeroen het zuur van.

Jeroen op gitaar en zang aangevuld door multitalent Herman die de rest van de instrumenten inspeelde en daarnaast de opname, productie en mix voor zijn rekening nam. Mastering werd gedaan door Martijn Groeneveld (Blaudzun, Janne Schra etc.). Het duo is inmiddels aangevuld met niemand minder dan: Jan Petit (State of Mind), Mila Schlingermann en Livia Stier (beide Autoblonde) en Joris van Waesberge (The Felchers, Brezhnev, Yawp).

OUDE OPTREDENS

  • 28 - 30   aug
  • 15 aug
  • 26 jul
  • 14 mrt `15
  • 29 dec `14

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Darla Sinners. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Darla Sinners

Foto Darla Sinners te Festival The Brave 2015 Foto Darla Sinners te Festival The Brave 2015 Foto Darla Sinners te Festival The Brave 2015
 
Bekijk alle 3 foto's van Darla Sinners

Live gezien door: