Alaniz Morizzette

Uit: Oosteind - Nederland

Door het succes van de tribute Alaniz Morizzette is er voor leadzangers Debbie Potters een droom uitgekomen. Al vroeg was Debbie een enorme fan van Alanis Morissette en nu speelt ze met een fantastische band op festivals en grotere podia de nummers van haar grote voorbeeld …. Alanis Morissette.

Alaniz Morizzette speelt de grootste hits van Alanis Morissette. De show is speciaal opgezet om het publiek te pakken. Met de fantastische meezingers als You Oughta Know en Ironic gaat jong en oud uit zijn dak. Bijna iedereen kent de songs van Jagged Little Pill. Van die bekende Alanis nummers zijn talloze verschillende versies bekend. Akoestisch, ruig, ingehouden, expressief of bombastisch. De echte Alanis zelf schroomt er niet voor de nummers verschillend en verrassend te brengen. Dit geldt ook voor Alaniz Morizzette. Dynamiek, emotie en muzikaliteit staan altijd op de eerste plaats. De band wil het publiek raken en het laten genieten van de ongelofelijk goede songs die Alanis heeft gemaakt.

Tijdens de tribute worden onder andere Hand in my pocket, You learn, You oughta know, All I really want, Crazy, Not the Doctor, Hands clean en vele andere bekende Alanis songs gespeeld.


Debbie Potters – Alaniz Morizzette
George van Olffen - Toetsen
Stef van Gelderen – Bas
Jan van Gelderen – Drums
Adjan Emmen – Gitaar

OUDE OPTREDENS VAN Alaniz Morizzette

  • 09 - 11   aug
  • 14 - 16   jun
  • 03 mrt `18
  • 13 - 15   okt
  • 11 apr `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Alaniz Morizzette

Wij hebben geen informatie over komende shows van Alaniz Morizzette. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Alaniz Morizzette

Alaniz Morizzette NIEUWS

Live gezien door: