Gravel Town

Nederland

Gravel Town staat voor rauwe, authentieke, eerlijke muziek die door merg en been gaat en je terug voert naar de Country, Rock & Americana van vervlogen dagen. Je rijdt uren in je auto, zonder doel, de radio speelt je favoriete nummer, donkere nachten en verlaten straten, je stopt bij het pompstation voor koffie of ziet in de verte het bord branden van de dorpskroeg. Je eigen gedachten over- peinzend hoor je Bruce Springsteen, John Hiatt, Bob Dylan of Tom Petty & The Heartbreakers.

Gravel Town is gesticht in 2007. Begin dat jaar werden de vier bandleden - Hans Glerum, Niels Vloemans, Martijn Ebben & Michel Ebben - uitgenodigd om te spelen op Benatska Noc, een van de grootste festivals in Tjechie. Een uitdaging en hele mooie kans om op een heel groot festival te spelen, te vergelijken met Lowlands. Michel, actief als singer-songwriter, had een stapel songs liggen, die perfect in het jasje van Gravel Town pasten. In de winter van 2007 startten de eerste repetities.

Gravel Town is
Hans Glerum, gitarist
Mark Lubeek, drummer
Martijn Ebben, bassist
Michel Ebben, gitarist/zanger

OUDE OPTREDENS VAN Gravel Town

  • 10 aug `18
  • 27 feb `16
  • 14 nov `15
  • 03 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Gravel Town

Wij hebben geen informatie over komende shows van Gravel Town. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Gravel Town

CD-RECENSIES

Gravel Town From Grace cover

Gravel Town - From Grace

Het succes werd Gravel Town al vrij snel in de schoot geworpen. De meeste startende bandjes beginnen met het spelen in kroegjes of kleine poppodia. Voor Gravel Town startte het avontuur in 2007...