Havana Affair

Nederland

Begin 2001 waren Michiel en Derek aan het praten over een Ramones cover band als geintje. Met deze gedachte liepen ze nog heel lang verder en soms in een dronken bui zeiden ze dat ze het echt gingen doen. Jim, nog een kersverse nieuweling in de Zaanse punk-scene van het toen nog beginnende Tonies, was geinteresseerd in de band. Hij kon dan eindelijk eens z'n andere muzikale passie botvieren: het gitaren. Jim had namelijk ooit eens de 1e gitaar van Michiel gekocht. Een Action gitaar, die na de nodige opknapbeurten weer dienst kon doen. Afijn, alleen een zanger nog, want bassen en zingen tegelijk kan Derek niet... eigenlijk allebei niet, maar daar gaan we niet op in.
Na een concert van Stunion P. in 2b sprak Derek Peter deze was net gestopt met z'n andere bandje omdat hij z'n erotiek er niet in kwijt kon. Dus de rest kan je wel raden , Peter kwam erbij en we waren compleet.
Dus gingen we maar eens kieken hoe dat allemaal ging in de Rock Supplies. En zowaar... we waren erotisch! Zelfs Karim kwam kijken en we waren de sterren van The Rock Supplies, we hadden al spoedig onze eerste vrouwelijk fans... de meiden van Elegans!
Na een paar keer oefenen werd ons de eer gedaan dat we met Maksor mochten spelen en ons optreden zou dan door Anne Broekman worden gerecenseerd. Zoals gewoonlijk bakte Maksor er niks van en rockten wij de pan uit (ahum). We waren gewoon wel beter... en stukken erotischer. Daarna hebben we nog een optreden gedaan in de Kade, wat op zich wel aardig ging. Alleen viel Michiel van z'n drumstoeltje, omdat hij teveel van het goede leven had genoten. Uiteraard hebben we de Havana traditie van al ons speeldgeld meteen te verpastsen voor alcohol doorgezet en werd het nog een hele gezellige avond, waar Derek het nodig vond om met zn blote reet op de foto te komen.

KOMENDE OPTREDENS VAN Havana Affair

Wij hebben geen informatie over komende shows van Havana Affair. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.