At-G

Nederland

At-G was lid van de bekende BoyBand ‘Young Smoothies’ die bestond 4 hechte vrienden die elkaar al vele jaren kende. Hun passie voor muziek en rap
staken ze niet onder stoelen of banken. De lol spatte er vanaf.

Door een contract met schrijver/producer Rick Vol werd de single (Party Every Night) met bijbehorende clip een grandioos succes. Hun videoclip werd binnen enkele dagen al meer dan 10.000x bekeken. Ook waren zij velen malen te gast bij Zapp Live van de NCRV en de Kids Top 20 van de TROS.
Een concert in de Heineken Music Hall was het resultaat. Inmiddels is de BoyBand uit elkaar en is At-G verder gegaan met een stevige solocarriere. Momenteel is At-G erg druk met zijn nieuwe clip die ongetwijfeld de grote zomerhit van 2014 gaat worden. Deze spetterende hit wordt binnenkort gelanceerd met medewerking van diverse bekende Nederlandse artiesten o.a. La the voices en meer.

Zijn muziek is een mix van muziekstijlen uit allerlei landen. Wat zeker opvalt is zijn bijzondere reggeaton-achtige en daardoor heel dansbare rapstijl.
Hij komt oorspronkelijk uit Sri-Lanka en is een jongen met pittige rapteksten. Kortom een fantastisch muzikale jongen die daarnaast ook nog eens
een zeer fruitige uitstraling heeft om naar te kijken.

OUDE OPTREDENS VAN At-G

  • 27 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN At-G

Wij hebben geen informatie over komende shows van At-G. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: