Orange Apple

Komende uit de ruines van bands als Canaar, Halfway There en Under Downtown, ontstaat de band eind 2007. De combinatie van vijf jongeren uit drie provincies, waaronder twee broers en een neef, elk met een eigen muzieksmaak en idee over muziek spuwt een verrassend samenhangend geheel uit, zowel muzikaal als amicaal.

Stijlen als punk, hardcore, poppunk tot metal worden naadloos aan elkaar gerijgd tijdens repetities tot melodieuze punkrock met het hart op de tong en vastberadenheid in de plectrum.

De release van een eerste EP ‘Nothing To Lose’ in 2012 brengt de groep naar een volgende stap in hun bestaan. Shows worden vlotjes aan de kalender toegevoegd en de aanhang groeit. Geen podium is te groot, noch te klein voor de band. Zo landt Orange Apple onder meer op Kloemprock tussen gevestigde punkrock helden als Strike Anywhere en Mute en in de AB Club, waar hun eerste ‘live’ videoclip wordt opgenomen in samenwerking met Panda Productions.

Orange Apple is:

Moeyersoms, Jurgen: Lead Guitar
Moeyersoms, Kevin: Rhythm Guitar
Moeyersoms, Davy: Bass & Backings
Monsieur, Kevin: Vocals
Corvers, Sven: Drums

OUDE OPTREDENS VAN Orange Apple

  • 09 - 10   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Orange Apple

Wij hebben geen informatie over komende shows van Orange Apple. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Orange Apple Generation Late cover

Orange Apple - Generation Late

Je moet tegenwoordig van goeden huize komen als je teksten wil verkondigen die de wereld een spiegel moeten voorhouden. Er zijn nogal wat voorwaarden om serieus genomen te worden en één van die...