Christiaan Welker

Uit: Naarden - Nederland

Christiaan Welker (Naarden, 1966) komt uit een familie met een muzikale traditie. Naast zijn voorliefde voor zang, leerde hij ook de clarinet en saxofoon te bespelen. Al heel vroeg nam hij deel aan diverse play-back competities in het land.

In de jaren ‘90 trad hij op met het koor ‘Vocal Society’ in de kapel van Linda de Mol’s ‘Love Letters’ en had hij succesvolle solo-optredens, o.a. in ‘Showbizz-City’. Ook stond hij naast vocalisten als Gordon, Ruth Jacott en Jody Bernal.

Het componisten & producers collectief Roger B. Productions herkent het zang- en performancetalent van Christiaan en neemt hem eind jaren ’90 onder haar hoede. Ze schrijven o.a. het nummer ‘Je Weet Het Nooit’ waarmee hij in 2002 de 3e plaats won van de talentenjacht in Grand Café Gooiland in Hilversum. Hetzelfde nummer is ook ingezonden voor de competitie van het Nationale Songfestival 2003.

Christiaan treedt regelmatig op en brengt naast het eigen repertoire ook nummers van o.a. Marco Borsato, De Dijk en Bløf ten gehore. Inmiddels werkt hij met Roger B. aan zijn debuutalbum ‘Nieuw Begin’, die naar verwachting voorjaar 2004 uitgebracht wordt.

KOMENDE OPTREDENS VAN Christiaan Welker

Wij hebben geen informatie over komende shows van Christiaan Welker. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.