Flatland Blues Band

Uit: Eersel - Nederland

Flatland blues band is een band die een breed repertoire blues speelt, uiteenlopend van Buddy Guy tot Stevie Ray Vaughan, van Cuby tot The Beatles, van ballad tot stevige bluesrock. De band bestaat uit een zestal muzikanten die allen hun sporen in de muziek hebben verdiend.

Met zijn ritmegitaar, altijd bescheiden op de achtergrond is daar Henk. Samen met de bassist Willy en drummer Jan wordt een stevige basis neergezet. Ze hebben alle drie een ruime ervaring in verschillende bands, uiteenlopend van Jazz tot Rock. Jan bijvoorbeeld heeft naam gemaakt met de band Dirk Diggler, een band met een uitgesproken sound en uitstraling. Met deze oude rotten is het voor onze solisten een genot om hun ding te doen, Tiny speelt de leadgitaar en doet dat met zoveel passie dat ons publiek het kippenvel krijgt. Jos speelt de bluesharp, speelt al zo’n 25 jaar in diverse bluesbands en weet hoe een mondharmonica hoort te klinken.Als laatste onze frontman Henk “all the way from Eindhoven”, een vent als een boom en een stem als een boei.

OUDE OPTREDENS VAN Flatland Blues Band

  • 26 jan `14
  • 26 jan `14
  • 17 - 19   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Flatland Blues Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Flatland Blues Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Flatland Blues Band