The Barnyard Stompers

Uit: Texas - Amerika

The Barnyard Stompers: gunslingers uit Texas die met hun muziek de geest van het oude westen in leven houden. Met zijn tweeën staan ze garant voor een avond Outlaw Country, Garage, Blues, Rockabilly en Dark Hillbilly in de stijl van Scott H. Biram, Bob Wayne en Hank III zonder hierbij haar roots te verloochenen. Waarbij ze soms teruggrijpen naar artiesten als Robert Johnson, Jonny Cash en Waylon Jennings.

De Stompers bestaan uit Casey Miller en Megan Wise die in het verleden met gerenommeerde bands als The Hillbilly Hellcats en The Bop Kings de podia onveilig maakten. Als duo bestaat de band sinds begin 2012 en hebben ze sinds de oprichting al meer dan driehonderd optredens op haar naam staan en al twee goed ontvangen full-length albums uitgebracht.

Met hun ‘self proclaimed’ Backwoods Twang brengen The Barnyard Stompers “The Cunt back in the Country and The Dick back into Dixie..And The Harm back into Harmony”.

OUDE OPTREDENS VAN The Barnyard Stompers

  • 08 nov `13

KOMENDE OPTREDENS VAN The Barnyard Stompers

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Barnyard Stompers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.