Fred LLoret & de Copacabana's

Uit: Amsterdam - Nederland    Genre(s): Nederlandstalig - smartlappen

Fred LLoret & de Copacabana's
Showrevue van het Nederlandse Lied!
Al bijna 6 jaar draait onze show op volle toeren langs de Nederlandse feestgelegenheden.
LAS VEGAS STYLE wel te verstaan. Het Nederlande lied en een kombinatie van de beste evergreens in een twee uur durend spektakel vol muziek, humor, dans en een beetje van jezelf in een groots decor. Al wandelend over de plaatselijke dorpskermis lonken de lichtjes ons naar de attracties. "Komt en geniet vrinden, meemaken is erbij zijn!"
Op de achtergrond klinken de zoetgevoosde tonen van het draaiorgel, komt drinken, komt dansen. Mensen komen in beweging, drommen richting balzaal als het gordijn opengaat. Inmiddels zeven jaar staan zij nu op elk smartlappen festival in Nederland als dé stemmingmaker bekend. Vele bedrijfsevenementen zagen de waarde van hun belegging stijgen en evenementen zetten hun zeilen in de juiste koers.
Fred Lloret is de voorman van deze groteske revue waar al met menig gerenomeerd vaderlands artiest het podium deelde. Zijn verschijning op het podium mag met recht opmerkelijk genoemd worden. Nooit op zijn Amsterdamse mondje gevallen en altijd in voor een goede partij ongein.Gesterkt door zijn begeleidingsband de Copacabana's brengt hij de bezoeker op een vrolijke manier door het Nederlandse lied. Ook de koning van de rock & roll heeft zijn stempel op het Jordaanse hart gedrukt. Om vervolgens al swingend op de tropische stranden van Lloret de Mar neer te strijken en gewapend met zijn alles vertederende glimlach menig vrouwenhart sneller te doen slaan. Het levenslied met zoveel charme te brengen dat voor ieder de tranen niet te bedwingen zijn. Van vreugde of verdriet dat maakt niet uit. Meemaken is erbij zijn Dames & Heren! Laat uw emoties de vrije loop als deze wervelstorm van ellende uw feest doorkruist. Dit alles gepaart met de nodige interactie maakt van elk optreden van Fred Lloret & de Copacabana's een attractie!

OUDE OPTREDENS VAN Fred LLoret & de Copacabana's

  • 06 - 07   mei
  • 19 - 20   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Fred LLoret & de Copacabana's

Wij hebben geen informatie over komende shows van Fred LLoret & de Copacabana's. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Fred LLoret & de Copacabana's

Live gezien door: