Deep Insight

Deep Insight is een Finse band die zijn Scandinavische melodieën heeft gemengd met Amerikaanse rock. Dit is met groot enthousiasme ontvangen bij de critici en het publiek. De band heeft emo en punk invloeden, maar dan met een buitengewone Scandinavische ruigheid en houding.

Deep Insight is opgericht in het jaar 2002, door de jeugdvrienden Jukka en Johannes. De Finse band heeft inmiddels al meer dan 300 liveshows gegeven in meer dan 20 landen. In de zomer van 2005 kwam het nummer Hurricane Season op nummer 1 in de officiële Finse top 10 hitlijst en het bleef in die lijst voor meer dan 2 maanden!! Deze singel en ook het album 'Red lights White lines' opende vele wegen voor de band en werd zeer goed ontvangen door Europese radiostations en MTV. Het album is ook in vele Europese landen uitgebracht. In 2005 tourde Deep Insight 2 maanden met The Rasmus, ook hebben ze getourd met de Lostprophets, Further Seems Forever en The 69 Eyes.

Het derde album van Deep Insight 'One minute too late' is in oktober 2006 in Finland uitgebracht. Het nummer New Day kwam meteen op nummer 1 meest gewilde nummers op de populaire Finse jeugdradio Ylex. Door de honderden optredens over de hele wereld hebben de jongens veel ervaringen op gedaan. Hun buitengewone en energieke liveshows zijn iets dat je niet mag missen!!!

OUDE OPTREDENS VAN Deep Insight

  • 14 apr `06
  • 11 - 12   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Deep Insight

Wij hebben geen informatie over komende shows van Deep Insight. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Deep Insight

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: