neMesyz

Uit: Huizen - Nederland

A.D. 2000 melden Stefan, Joe en Boudewijn zich aan bij een muziekschool in Huizen om mee te doen aan een pop/rock band. We vormden samen een band met nog andere muzikanten van onze leeftijd. Joe speelt drums, Stefan gitaar en Boudewijn basgitaar. De band heet dan R.T.F.M.; dat staat voor Read The Fucking Manual. Het duurt zo'n anderhalf jaar tot de band tot zijn uiteindelijke vorm komt. In de tussentijd komt de jongere broer van Boudewijn, Robrecht, in de band als basgitarist en Boudewijn gaat gitaar spelen en zingen.

Deze formatie voelt veel prettiger dan voorheen; Boudewijn als frontman op de gitaar en als zanger, Stefan als gitarist en backingvocal, Robrecht op de basgitaar en Joe nog steeds op de drums. Sinds het begin van de zomervakantie van 2002 gaat neMesyz eigen nummers schrijven. Na één song volgen er steeds meer. Van onze eerste nummer heeft Robrecht de tekst geschreven en vanaf dat moment wordt er redelijk duidelijk dat hij de tekstschrijver gaat worden. Boudewijn en Stefan ontfermen zich over de muziek achter de teksten en Joe zorgt voor een snelle swingende beat. Af en toe komt Boudewijn met teksten, maar die zijn over het algemeen harder of meliger dan die van Robrecht.

Elk jaar wordt in het Gooise Mekka voor de popmuziek, de Tagrijn in Hilversum, een bandcompetitie gehouden; Gooise Goden. De band voelt hier wel wat voor en schrijft zich in. De heren schrijven zich ook in voor een speciale schoolbandcompetitie. Helaas door een misverstand van de jury komt neMesyz niet in de finale. maar ze gaan gewoon verder met nummers schrijven en dat lijkt goed te gaan........

neMesyz is here for you to play fine punkrock music!



neMesyz is:

Boudewijn Jurriaans - Zang/Gitaar

Stefan van Leeuwenstijn - Gitaar/Achtergrondzang

Robrecht Jurriaans - Basgitaar/Achtergrondzang

Joe Fabriek - Drums

OUDE OPTREDENS VAN neMesyz

  • 09 jan
  • 20 feb `09
  • 01 jan
  • 05 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN neMesyz

Wij hebben geen informatie over komende shows van neMesyz. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN neMesyz

Live gezien door: