FATS (Fire At The Sun)

Uit: Eindhoven - Nederland

“Melancholieke zang gefundeerd op een stevige basis waarbij het experiment niet wordt geschuwd“, zo zou je de klanken van FATS het beste kunnen omschrijven. Oftewel alternatieve rock.

FATS, Fire At The Sun, de uit Eindhoven (en omstreken) afkomstige formatie bestaat uit;

Marjolène (vocals)
Ischa (guitars)
Arie (bass)
Ivo (rhythm)

Out of the Rehearsal
Gedurende de beginperiode van FATS worden in de repetitieruimte diverse ideeën uitgewerkt. Inspiratie en creativiteit te
over. De leden van FATS zijn zelf ook fervent muziekliefhebber waardoor er zeer kritisch naar het eigen werk wordt gekeken. De muzikale klik is echter onmiskenbaar en na anderhalf jaar zwoegen en zweten, maar vooral ook heel veel fun, is het dan zover. Het is tijd om live te gaan.

En zo geschiedde.

A FATStastic Xperience
Vanaf medio 2012 worden de eerste gigs afgewerkt en mede dankzij de ruime ervaring, opgedaan in legio bands, vormen de dame en drie heren van FATS al snel een muzikale eenheid die live staat als een huis. Een gevarieerde set songs wordt uitgevoerd met de benodigde muzikale vakmanschap en plezier.

Into the Studio
Tussen alle optredens door staat FATS op het punt de studio in te duiken met producer Gabriël Peeters (o.a. bekend van zijn werk met Frédérique Spigt, JW Roy, The Mighty Ya Ya, Normaal en Allez Soldaat). Welke nummers daar vereeuwigd gaan worden is nog niet bekend maar een ding is zeker, FATS gaat nog veel van zich laten horen!

OUDE OPTREDENS VAN FATS (Fire At The Sun)

  • 13 jan `13
  • 23 nov `12
  • 09 sep
  • 19 jul `12

KOMENDE OPTREDENS VAN FATS (Fire At The Sun)

Wij hebben geen informatie over komende shows van FATS (Fire At The Sun). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN FATS (Fire At The Sun)

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: