Dyzz & Rebus

Nederland

Dyzz & Rebus zijn van alle bassheavy markten thuis: als residents van MaasBASS (Maastricht) en GRUB (Eindhoven) laten ze graag hun verschillende eigen sounds en smaken horen en samen met Vence vormen zij het producerende deel van 'The Illuminated'. Naast de verschillende kanten van dubstep draaien de Eindhovenaren ook graag dub/reggae, breaks en drum & bass, dus een aardige hoeveelheid UK influenced bassmusic is het minste wat je van hun set kan verwachten.

Na ruim 2 jaar vooral solo te hebben gedraaid vond Dyzz in 2010 in Rebus de ideale 'partner in grime' en sindsdien draaiden ze onder andere in Amsterdam (Mosh, Paradiso), Utrecht (Tivoli, Gute Laune, ACU) en Eindhoven (Effenaar/Dynamo/PACT2k11/Area51/Aloys/Altstadt). In 2012 is de eerste buitenlandse boeking al een feit: Berlijn.

De gevarieerde sets van Dyzz & Rebus brengen van begin tot eind een overvloed aan basslines, energie op de dansvloer en kennen geen stijlgebonden grenzen maar hebben juist een dynamische en vlotte opbouw. Ze zullen je kennis laten maken met de zeer gevarieerde bass heavy muziek die beide heren produceren en waarderen.

OUDE OPTREDENS VAN Dyzz & Rebus

  • 05 jan `13
  • 08 dec `12
  • 20 okt `12
  • 04 - 05   aug
  • 01 - 03   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Dyzz & Rebus

Wij hebben geen informatie over komende shows van Dyzz & Rebus. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Dyzz & Rebus

Live gezien door: