Viatora

Uit: Maastricht - Nederland    Genre(s): Metal - black metal Metal - death metal

Diep in de krochten van het Maastrichtse heuvelland galmen de strijdkreten weer. De horde genaamd Viatora is op oorlogspad en laat haar slachtoffers achter met dreunende trommelvliezen en een pul bier in de hand.

Het zevenkoppige gezelschap combineert traditionele Keltische en Ierse muziek met een felle ondergrond aan death- en black metal. Vergezeld door toetsen, viool, fluit en vrouwelijke vocalen zetten ze een orginele maar dansbare (evenals moshbare) show neer.
Viatora betekent reizigers. De show beschrijft dan ook een reis door de tijd, naar het tijdperk van vikingen, veldslagen, gouden hallen en heldensagen. Inspiratie wordt gehaald uit boeken, mythologie en films, en de luisteraar zal het middeleeuwse element dan ook direct herkennen.

Dus galmen de hoorns, weerklinken de liederen, en vloeit de mede, dan is Viatora nooit ver. Want zoals het gezegde klinkt: 'We won't stop, 'til the beer is op!'

Vaitora is: Samana (zang, akoestische gitaar), Thijs (achtergrond zang, tinwhistle), Bas (gitaar), Kim (viool), Renzo (synthesizer), Robert -(basgitaar) en Luc (drums).

OUDE OPTREDENS VAN Viatora

  • 19 apr `13
  • 26 mei `12
  • 03 mrt `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Viatora

Wij hebben geen informatie over komende shows van Viatora. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Viatora