The Good Case

Uit: Groningen - Nederland

Muzikaal liggen de wortels van The Good Case in de Amerikaanse songtraditie, maar er is onmiskenbaar sprake Singer-songwriter The Good Case (Cees Reezigt) is niet de gemiddelde popmuzikant. Hij schrijft al sinds zijn vijftiende liedjes, was medeoprichter van verschillende bands, heeft een schat aan ervaring, en timmert, nu hij de vijftig is gepasseerd, meer en meer aan de weg.

Zijn leeftijd is meer een voor- dan een nadeel. Voor ‘silly lovesongs’ ben je bij hem (meestal) aan het verkeerde adres, de jaren weerspiegelen zich in de diepgang van zijn liedjes.

van een Europese ondertoon. De vaak donkere en melancholische sfeer van zijn nummers wordt versterkt door zijn karakteristieke stemgeluid.

Ondertussen zagen twee albums het levenslicht: ‘Roses and Thorns’ en ‘Rather Slow (Though Not Necessarily Sad) Songs’. Beide zijn te downloaden via Legal Download (http://www.legaldownload.net). Fragmenten van nummers zijn te beluisteren via op www.thegoodcase.nl, de albums kunnen ook daar worden besteld.

Live wordt The Good Case ondersteund door snaren-wizard Robor Anderson. De chemie tussen deze twee rasmuzikanten staat garant voor een pakkend optreden.


e-mail: [email protected]
Tel: 06-18853268
Website: www.thegoodcase.nl

OUDE OPTREDENS VAN The Good Case

  • 27 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN The Good Case

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Good Case. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.