Life Burns Cold

Uit: Rotterdam - Nederland    Genre(s): Metal - mathcore

Life Burns Cold is een melodic metalcore band uit Rotterdam en is opgericht door Walter en Dennis in mei 2010. Met de basis ideeën voor wat melodische en brute metal in het achterhoofd, de gitaristen Vince (Twister of Truth) en Nick (Grey Dread) kwamen aan boord. Martijn (K.K.E) kwam erbij voor om het lage en zware gebeuren toe te voegen en L.B.C. was een feit.
Door vijf verschillende gasten inclusief verschillende muzikale achtergronden kan L.B.C.'s muziek omschreven worden als melodische metalcore voorzien van de gebruikelijke breakdowns, blastbeats, shredding riffs en brutal vocals.
Geïnspireerd door Kill Switch Engage, Parkway drive en Lamb of God en met hun eigen persoonlijke ideeën en skilss gingen ze van start met het schrijven van songs. Tussen 2010 and 2011 trad de band op verschillende podia, bars en festivals door heel Nederland en ze genoten van enorm van alles en vooral van de feedback, energie en enthousiast van het publiek.
In 2012 presenteren zij hun debuut MCD "Through Chaos we Crawl". Ondertussen treden ze nog steeds op en genieten ze van elk moment!

OUDE OPTREDENS VAN Life Burns Cold

  • 14 - 15   apr
  • 17 sep
  • 25 jun `11
  • 28 jan `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Life Burns Cold

Wij hebben geen informatie over komende shows van Life Burns Cold. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Life Burns Cold

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: