Bullet Bow Shockwave

Nederland

Bullet Bow Shockwave is een nieuw project dat tot stand komt als Niek Mollen (zanger van band in ruste Red Sky Burning) besluit om een zijn liefde voor melodieuze metal weer nieuw leven in te blazen.

Na een speurtocht langs de nodige muzikale vrienden en bekenden vind hij een drietal muzikanten om mee het oefenhok in te duiken. De ritmesectie wordt gevormd voor drummer Niek Boel (voorheen Planetary Sounds) en bassist Henri Andres (tevens actief in Bloodsin en INRI). De zoektocht naar de perfecte gitarist neemt enige tijd in beslag, maar in Ramon da Silvio wordt uiteindelijk de perfect passende gitarist gevonden. Het gevoel tussen deze vier ervaren muzikanten is goed en er beginnen tijdens te spelen mooie dingen te ontstaan. De band is erg enthousiast en er onstaat al snel een compeet eigen sound die beïnvloed is door een breed scala aan bands en stijlen; Machine Head, Testament , System Of A Down, TOOL, The Butterfly Effect, Alice in Chains. Kortom: zware en heavy muziek met een flinke lading emotie.

Het gaat dermate goed dat de tijd snel gaat komen om de muziek ook live ten gehore te gaan brengen!!

OUDE OPTREDENS VAN Bullet Bow Shockwave

  • 27 nov
  • 20 nov `10
  • 24 apr `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Bullet Bow Shockwave

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bullet Bow Shockwave. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bullet Bow Shockwave

Live gezien door: