Hiphopkloon

HipHopKloon

Wij zijn goed in klonen. We klonen schapen, stieren, kunstwerken, funk. Vooral funk. HipHop is gewoon gekloonde funk! Ja toch? James Brown werd er gek van.
Flowjo is ook zo'n irritante hiphopper; hij kloont beats aan de lopende band. Wij vinden klonen ook vet. Daarom klonen wij het kloongedrag van de hele hiphopscene.

De digitale beats van Flowjo klonen wij tot analoge tracks. Het begon als een experiment maar heeft inmiddels geleid tot een hele reeks aan vette tracks. De harde, strakke hiphopbeats worden aangevuld met muzikale invloeden die variëren van funk en soul tot rock en zelfs wereldmuziek.

Dat de groove dik aanwezig is weet je als je 'm gevoeld hebt. Op de een-of-andere manier krijgen we iedereen gek met onze optredens. De energie is er, de mafheid, de show... Kom langs dan! Check onze agenda ff om te kijken waar we staan.
HipHopKloon - band

Ohja, over mafheid gesproken; SoDimitriOp. Je kunt niet om die mafkees heen. Hij is de Utrechtse woordkunstenaar die Gerard Ekdom en Giel Beelen elke week weer weet te verbazen. Hij heeft gekke uitspraken, diepzinnige gedichten en hilarische teksten. Door zijn energie weet Dimi nogal eens een onverwachte draai te geven aan onze optredens.

Wie is HipHopKloon dan?
Flowjo en Dhink spitten de raps, Natasja zingt, SoDimitriOp doet zijn woordkunst. Ze worden ondersteund door toetsen en gitaar van Jeroen en Joost; afgemaakt door de blazers. En aan de basis ervan ligt bas en drum; de essentie van hiphop; Joris en Martin.

OUDE OPTREDENS VAN Hiphopkloon

  • 03 jan `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Hiphopkloon

Wij hebben geen informatie over komende shows van Hiphopkloon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.