Are You Experienced?

Engeland

Jimi Hendrix is een van de meest bekende en invloedrijkste gitaristen. De Amerikaan bracht een revolutie in het gitaarspelen teweeg door het gebruik van nieuwe akkoorden, feedback en vernieuwende opnametechnieken. Hij overleed in 1970, maar zijn muziek leeft voort. Niet alleen in sterke nummers als 'Voodoo child', 'Purple Haze', 'Hey Joe' en 'Foxy Lady', maar ook door de duizenden tributenbands. Een hiervan is het zeer gerespecteerde Are You Experienced?. De groep werd in 1996 opgericht door John Campbell. Hij is al heel zijn leven fan en creëert opnieuw de live-ervaring van zijn grote held.

Mensen die Hendrix hebben zien spelen, worden overdondert door hoe Cambell zijn draai eraan geeft. Dit beweert een recensie in de Engelse krant Sunday Telegraph. Hij zegt er zelf het volgende over: "I get a real buzz out of watching the crowd when we're playing. And I like to think that I'm doing my bit to introduce Jimi's music to a new and eager audience. Jimi was truly unique". Het virtuoze gitaarspel komt weer even tot leven, dit gebracht door een zeer unieke formatie.

OUDE OPTREDENS VAN Are You Experienced?

  • 16 - 19   sep
  • 17 - 20   jun
  • 11 - 14   jun
  • 26 mrt `16
  • 02 okt `10
  • 23 jan `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Are You Experienced?

Wij hebben geen informatie over komende shows van Are You Experienced?. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Are You Experienced?

Are You Experienced? NIEUWS

Live gezien door: