Unzipped

Unzipped is een ervaren rockband uit Cuijk. Sinds 2005 timmert Unzipped aan een repertoire, opgebouwd uit muziek die zij waarderen en die het beste bij hun individuele speelstijl past. Dit zijn o.a. nummers van Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Alice in Chains en nog veel meer.

De bandleden kwamen in 2005 bij elkaar na jarenlang in andere bands te hebben gespeeld. Zo kwamen Haiko Peters (drums) en Thijs Onck (bas) weer bij elkaar na jarenlang gespeeld te hebben in de Cuijkse formatie ‘Slap Ya Silly’. Koen van der Locht (gitaar) speelde eerder in de bands ‘Outcast’ en ‘ Big Smile & The Nice Guys’. Na eerst gewerkt te hebben met twee zangers, heeft vanaf februari 2014 een zangeres, Bo van Breugel, de frontpositie overgenomen.

Het kernwoord van Unzipped is energie. De pompende bas-drumcombinatie zorgt voor een strakke basis met daarbij een stevige, funky rockgitaar waarbij de zangeres moeiteloos schakelt tussen de verschillende zangstijlen die nodig zijn voor de veelzijdige covers.

OUDE OPTREDENS VAN Unzipped

  • 29 - 30   apr
  • 27 feb
  • 21 - 22   nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Unzipped

Wij hebben geen informatie over komende shows van Unzipped. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Unzipped