Bruise

Bruise is een Londens duo bestaande uit Isobel Morris en Jim Kimberly, beiden zeer ervaren in de Britse muziekwereld. Isobel begon haar carrière met zingen in folk-clubs en nadat ze van Engeland naar Alaska verhuisde, begon ze haar eerste band genaamd The Pagan Cowgirls, waarmee ze onder meer optrad als support act van de Amerikaanse zangeres LeAnn Rimes. Drummer Jim speelde onder meer met Squeeze (UK), Niagara (F) and Mark Knopfler (UK) en heeft veel ervaring als producer en muzikant.
De muziekwereld heeft de hoekige songs van Bruise, die in Engeland worden omschreven als ‘hard edged pop’, positief ontvangen. Het duo heeft op vele festivals opgetreden, waaronder enkele malen op het gerenommeerde Glastonbury Festival in Engeland, het grootste festival ter wereld. Ook waren er sessies op BBC 6 Music en werd de muziek van Bruise onder meer in Japan en de Verengide Staten op de radio gedraaid.
Nu is Bruise klaar om Nederland te veroveren, te beginnen op Appelpop, waar ongetwijfeld een voorproefje wordt gegeven van het nieuwe album ‘Bang!’. Dit is het derde album van de band, waaraan op dit moment hard wordt gewerkt.

OUDE OPTREDENS VAN Bruise

  • 11 - 12   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Bruise

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bruise. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: