The Irrepressibles

  • The Irrepressibles
    Motel Mozaïque 2010
    © Erik Luyten
Engeland

The Irrepressibles is een artpop-orkest dat een onuitwisbare indruk achterlaat. De zeskoppige Britse formatie steelt de show met popmuziek vol rijk orkestrale melodieën en een zeer theatrale performance.

De muzikale invloeden van The Irrepressibles variëren van Gershwin tot Bowie en van Kurt Weill tot Kate Bush. Boven de rijk georkestreerde melodieën klinkt het fragiele stemgeluid van Jamie McDermott, dat de luisteraar meeneemt in een mystieke gevoelswereld, zingend over lust, liefde, pijn en verlies. De muziek bedient zich van sfeervolle melodieën met barokke strijkers én moderne elektronica. Voeg daarbij de zeer expressieve stijl van de conceptmatige live performances en het wordt duidelijk dat de naam The Irrepressibles een adequate beschrijving van de blijvende indruk die dit ensemble achterlaat.

OUDE OPTREDENS VAN The Irrepressibles

  • 06 jul `13
  • 03 - 07   jul
  • 27 apr `13
  • 08 - 11   apr
  • 13 - 15   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN The Irrepressibles

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Irrepressibles. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Irrepressibles

FOTO'S VAN The Irrepressibles

Foto The Irrepressibles te Motel Mozaïque 2010 Foto The Irrepressibles te Motel Mozaïque 2010
 
Bekijk alle 2 foto's van The Irrepressibles

The Irrepressibles NIEUWS

CD-RECENSIES

The Irrepressibles Nude cover

The Irrepressibles - Nude

In 2010 bracht artpop-orkest The Irrepressibles haar debuutalbum Mirror Mirror uit. Het orkestrale popgeluid dat het collectief ten gehore bracht, ging echter relatief geruisloos voorbij aan...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: