Lester

België    Genre(s): Pop - pop

Laat het een concept zijn. Lester is een sympathie opwekkend vijftal uit onze eigen middens, en noemde zich naar de loser uit American Beauty.

For All The Losers In The World is hun nieuwe single. Een anthem, als het ware. Dit Lester draait rond Ronny Schildermans en Yvo Loos, in een gesublimeerd verleden nog uitslovers van The Beautiful Babies. En dàt waren nog eens winners.

U ziet het, For All The Losers In The World neemt de zaken niet te serieus. Zelfrelativering mondt uit in luchtige Britpop, met een vleugje Coldplay, een streepje Travis, een wolkje The Verve, en een smosje Blur. De single is de laatste etappe naar het debuutalbum toe, de werkzaamheden daaraan zitten nu in een fase waar het er om toe doet. Een uitstelletje meer of minder, dat is essentieel in het marketingtechnisch gigaplan van een credibele rockband, maar de cd zal er zijn voor de zomer. Want na een podiumplaats op Marktrock en een tournee met The Sheila Divine moet een zomerfestival met Lester zoiets worden als een blootreportage met Betty. Het houdt niet op, maar het verveelt niet. En zeg nu zelf, een stel self-proclaimed losers op een podium, het is eens iets anders.

OUDE OPTREDENS VAN Lester

  • 13 - 15   aug
  • 25 - 26   apr
  • 24 - 25   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Lester

Wij hebben geen informatie over komende shows van Lester. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Lester

Live gezien door: