The Idan Raichel Project Acoustic

Uit: Westerunie / Amsterdam - Israel

The Idan Raichel Project Acoustic
Westerunie 20 sept, 22:00 uur
Voorverkoor € 35,- / deurverkoop € 40,-
Openstaan voor elkaar, dat is het uitgangspunt voor het festival Confronting Cultures. Speciaal daarvoor presenteert de beroemde Israëlische keyboardspeler Idan Raichel een bijzonder akoestisch concert, met verschillende musici.
Idan Raichel is keyboardspeler, producer en componist en woont in Kfar Saba. Idan werd in 1977 geboren in een familie met een Oost-Europese achtergrond. Hoewel muziek een belangrijke rol in zijn opvoeding speelde, maakten zijn ouders weinig muziek die zijn oorsprong vond in hun culturele achtergrond. ‘Omdat ik niet groot gebracht ben met traditionele muziek, kon ik openstaan voor muziek van overal ter wereld,’ stelt Idan zelf. Hij begon met het spelen van accordeon toen hij negen was en op deze leeftijd raakte hij ook geïnteresseerd in zigeunermuziek en tango. Al deze stijlen komen nog steeds terug in zijn muziek. Idan Raichel werkt altijd met musici uit verschillende landen. De manier waarop hij de muzikale tradities van verschillende immigrantengroepen in Israël in zijn muziek verweeft, heeft beslist bijgedragen aan de acceptatie van deze groepen binnen de Israëlische samenleving.
Musici: Idan Raichel – piano, keyboards en zang, Itamar Doari– percussie, Cabra Casay – zang, Maya Avraham – zang, Ravid Kahlani – zang, Eyal Sela – brass: sax, clarinet, ney, zorn
Tourmanagement: Shai Shoham
Voor tickets http://www.showfirst.net/i-pap/tickets.html

Voor meer informatie:
[email protected]
www.festival-il.nl

Festival Confronting Cultures
Korte Leidsedwarsstraat 12
1017 RC AMSTERDAM
t 020.412 14 15
f 020.412 14 59

KOMENDE OPTREDENS VAN The Idan Raichel Project Acoustic

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Idan Raichel Project Acoustic. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: