Goofy & The Regulars

Nederland

Goofy and the Regulars is ontstaan uit The Mission B.B., een band die op vele (Europese) festivals en in voorprogramma's van bekende artiesten heeft gespeeld.

Al geruime tijd is de bezetting van de band stabiel: Ruud Junggeburth (zang), Jan Michiel Hoog Antink (harmonica), Ron van Beijnen (gitaar), Bob Fridzema (hammond), Jaap Dörr (bass) en Roan Segers (drums). Hoewel de roots van de band in de blues liggen, is het werk van Goofy and the Regulars veelzijdig te noemen. “We spelen een interessante mix van blues, rock, funk en pop”, vertelt zanger Ruud Junggeburth.

Na de CD’s ‘Delayed’ (2002) en ‘Burning Candles’ (2005) is het tijd voor de nieuwe CD: ‘Flat Lands’. “Vorig jaar in de zomer zijn we begonnen met de voorbereidingen voor deze nieuwe plaat. Met producer Edwin Balogh hebben we onze liedjes onder een vergrootglas gelegd waardoor de nummers een lekker luistergehalte hebben gekregen. De nummers zijn pakkend en daardoor sterk. We zijn erg blij met het resultaat.”

De naam ‘Flat Lands’ slaat op het lage land waarin de bandleden wonen. Daar waar een snowboarder eigenlijk niets te zoeken heeft, legt Ruud uit. “Wij zijn gek op snowboarden, maar hier hebben we ‘sour rain, muddy waters en little gravity forces’. Wij willen met ons snowboard door verse sneeuw van een berg af raggen. Eigenlijk is ‘Flat Lands’ de ‘Snowboader’s blues’.

OUDE OPTREDENS VAN Goofy & The Regulars

  • 03 sep
  • 03 sep
  • 08 nov `09
  • 27 feb `09
  • 30 - 31   mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Goofy & The Regulars

Wij hebben geen informatie over komende shows van Goofy & The Regulars. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Goofy & The Regulars

Live gezien door: