Soul Vaccination

Nederland

Soms voelt musiceren in de stad Groningen, als leven op een eiland. Goede producten zijn soms moeilijk te krijgen, en soms moet je even wachten of sparen voordat je datgene kan doen wat je al lange tijd wilt. Maar als alle componenten in elkaar zijn gesmeed, is het resultaat vaak het wachten en sparen meer dan waard.

De 12 musici van Soul Vaccination hebben lang gewacht. Lange tijd was er niet genoeg materiaal om een spetterende soulband in elkaar te spijkeren. De beginvoorwaarde: slechts werken met topmuzikanten, hele goede stukken en arrangementen, was vele jaren niet te verwezenlijken. De band moet door het hoge niveau uiteindelijk voor ieder lid een uitdaging zijn, en andersom.

Alle onderdelen van Soul Vaccination zijn van topkwaliteit. De musici zijn allen werkzaam als uitvoerend muzikant. Door heel Nederland en ver daarbuiten. Op onze CV staan activiteiten en concerten met vele internationale orkesten, bands en artiesten.

De stukken die worden gespeeld zijn "uiteraard" originele composities, zeer vakkundig gearrangeerd, met veel ruimte voor spektakel en improvisatie.
In het voorjaar van 2006 komt de nieuwe CD "Do U Wanna Dance?" uit. Daarop staan 18 splinter nieuwe stukken. Eerder kwamen de CD's "In Front Of The Parade" (2001), "All The Way" (2002) en “Love Me Like U Do”(2003) al uit.

Soul Vaccination onder leiding van componist/arrangeur Marco Kerver met als zangeres Anne-Lie Persson en als zanger Maarten de Wit speelde de afgelopen jaren op diverse festivals in heel Nederland en het buitenland. Ondanks de vele mogelijkheden om de band via een geluidsdrager te horen, blijft het live bezoeken van deze band een absolute aanrader.

OUDE OPTREDENS VAN Soul Vaccination

  • 05 mei
  • 02 - 06   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Soul Vaccination

Wij hebben geen informatie over komende shows van Soul Vaccination. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Soul Vaccination