Sausage Party

Amerika

The Sausage Party werd geboren toen midden jaren 80 The Prophet zijn discipelen bij elkaar haalde om te preken over "man-on-man-love all over the entire globe". En hoe zou dat beter gaan dan met Rock 'n roll?
Levend in het episch centrum van Rock 'n Roll, Los Angeles, kreeg de band zijn doorbraak met hun eerste show. Op het label Monstercock 2000 werd hun eerste plaat uitgebracht met klassiekers als "All the ass you need", "There ain't no party like a Sausage Party" en "Barebacks 'n Beatdowns". Met dit album werd door de US getourd, samen met de toenmalige undergroundband guns 'n roses. Hun 2e album "Back to the leatherbar" uitgebracht in '87 was direct een groot succes. Het beloofde een wereldtour van het "Class-A" caliber! Zo kon de boodschap van The Prophet verspreid worden, zoals deze al vanaf dag 1 zijn intentie was. Na deze wereld tour, waarbij enkele belangrijke mensen de "Rainbow-message" als hun lifestyle hadden overgenomen (o.a. Boy George, Peter Andre, George Michael en Pim Fortuyn). The Prophet vertelde zijn handlangers dat de klus geklaard was. Gedurende de 90s leefde de band voornamelijk van Royalties en de inkomsten van "Chaps" die ze rond de wereld opgericht hadden. Dit was totdat the Prophet opmerkte dat mensen zich nog steeds kleden op de manier in de jaren dat hij preekte, maar dat de loyaliteit aan hun sexuele roots verloochend werden. Homoseksuelen werden Metroseksuelen. Hierop nam The Prophet actie en haalde zijn "angels of love" weer bij elkaar.

Klaar voor hun definitieve definitie van Rock 'n Roll brachten ze WEENER MELANGE uit. Het bevat de 10 beste rock 'n roll nummers ooit geschreven in de menselijke geschiedenis!! Dus kom van je luie reet, ga naar een show en koop het deze moderne bijbel!

OUDE OPTREDENS VAN Sausage Party

  • 03 jun
  • 22 mei `09
  • 08 mei `09
  • 08 mei
  • 30 - 31   jan
  • 01 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Sausage Party

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sausage Party. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sausage Party

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: