Jason

Nederland

Van kleins af aan zijn de jongens al bezig met muziek, de een met schrijven van teksten en nummers, de ander met spelen in bands. Maar alle drie hebben ze dezelfde passie…muziek maken met gevoel en toewijding.

In oktober 2006 zijn in eerste instantie, vier leden van de band bij elkaar gekomen. Allen hadden al jaren ervaring door het spelen in verschillende bands en projecten, maar toch zochten ze een nieuwe uitdaging. Deze vonden ze in “Jason” ‘Dit is de band waarop ik mij helemaal wil focussen en nog een hele lange tijd mee door wil gaan’ – Sander

De band uit regio Haaglanden bestaat uit 3 leden, Don Croes is de leadzanger en gitarist, Jorg van Bleiswijk zet de basis neer van achter de drums en Sander Wiegmann maakt het compleet als bassist. De heren hebben een breed repertoire waar zij zich goed in kunnen vinden, van stampende rocksongs tot ‘laid-back’ nummers. ‘Deze mix van muziek maakt elk optreden weer onvergetelijk, zowel voor ons als voor het publiek’ – Jorg.

De band schrijft zijn eigen nummers en is trots op deze producties. ‘Tegenwoordig zie je dat bands veel meer richten op covers of het herschrijven van nummers, maar dat willen wij in eerste instantie niet. Wij willen onze eigen nummers schrijven, ons eigen gevoel erin leggen. ‘Het is echt iets van ons’, zegt Don.

OUDE OPTREDENS VAN Jason

  • 20 jun
  • 30 okt
  • 06 mrt `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Jason

  • 17 - 19   mei

OUDE OPTREDENS VAN Jason

Jason NIEUWS

Live gezien door: