Joyze

Uit: Holten - Nederland

Joyce Tiggelovend is geboren in Maastricht in 1986.
Rond haar 5e jaar heeft Joyze haar liefde voor muziek ontdekt. Ze begon bij het klassiek georiënteerde kinderkoor ‘De Zonnestraaltjes’, waarbij ze al eens deelnam aan een internationaal concours. Later werd het kinderkoor verruild voor een jeugdkoor tot ze ook dat ontgroeid was. Omdat ze zoveel plezier aan het zingen beleefde, begon ze te denken aan een carrière in de muziek. Later zong ze in een coverband rock, pop en ballads, en had ze de gelegenheid om de nodige podiumervaring op te bouwen. Hoewel dit nooit een probleem is geweest voor een meisje dat zang en dans bovenaan aan haar favorietenlijstje had staan.

2007
Het was duidelijk dat Joyce veel meer in haar mars had… Per toeval werd ze voorgesteld aan Ad Schoofs, die onmiddellijk in haar talent geloofde. Professionele muzikanten werden bij elkaar gezocht en nieuw materiaal werd gecomponeerd. De songs werden geschreven door Joyze, samen met Roeland Ruijsch van Dugteren. Ze hebben er veel tijd besteed aan het componeren van liedjes die helemaal ‘Joyze’ waren. Alle songs weerspiegelen haar persoonlijkheid; pure, realistische, en kleine verhaaltjes uit haar leven. Ze zijn een mix van pop, rock en ballads, waarbij ze er beslist in geslaagd zijn een eigen unieke stijl neer te zetten.

Een redelijk jonge platenmaatschappij ‘21st Century Music’ raakte geïnteresseerd en besloot om Joyze een kans te geven. In de nazomer van 2007 nam Joyze haar songs op en is nu helemaal klaar voor het grote publiek.

In januari 2008 wordt haar eerste single uitgebracht; ‘The Unpredictable Me’.

Luister naar ‘The Unpredictable Me’ en bekijk de videoclip:
www.joyze.nl
www.myspace.com/joyzemusic
www.joyzemusic.hyves.net

Management & boekingen:
Schoofs Management & Events (www.schoofs-management.nl)

OUDE OPTREDENS VAN Joyze

  • 31 okt `08
  • 10 - 11   okt
  • 30 aug
  • 02 mei `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Joyze

Wij hebben geen informatie over komende shows van Joyze. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Joyze