The Postponers

Nederland

De Gronings/Friese band The Postponers wordt in mei 2005 gevormd. De band bestaat uit J.B. Dazen (gitaar, zang), Jan Pieter Wijbenga (basgitaar) en Jaïr Wassink (drums). De liedjes worden geschreven door J.B. Dazen. De band speelt indierock in de sfeer van Radiohead, Muse, Jeff Buckley en The Beatles.

In februari 2007 komt de band met een nieuwe single, Speed Of A Highway, die marathonschijf (meest gedraaide nummer) wordt op OOG radio. In juni 2007 komt het debuutalbum, getiteld The Concept uit in eigen beheer. De release wordt kracht bijgezet door een teasercampagne ('Are you familiar with The Concept?'), waarmee The Postponers diverse media halen. Speed Of A Highway wordt gedraaid op Kink FM. De nieuwe single Do You Know Love wordt de tweede marathonschijf op OOG radio. De media over The Concept: 'vol rockende gitaren en pakkende, melodieuze arrangementen' (LiveXS), 'in de geest van Thom Yorke en zijn makkers' (FRET), 'pure gitaarpop ... hoge, Buckley-achtige uithalen' (KindaMuzik).

In september 2007 besluit drummer van het eerste uur Wim Mulder in de VS te gaan studeren. Zijn laatste optreden met The Postponers is in het voorprogramma van de 1990s in een volgepakt Vera. In oktober vindt de band een nieuwe drummer: Jaïr Wassink.

OUDE OPTREDENS VAN The Postponers

  • 20 - 30   aug
  • 23 feb `08
  • 07 - 08   feb
  • 10 - 12   jan
  • 13 dec `07

KOMENDE OPTREDENS VAN The Postponers

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Postponers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Postponers

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: