The Miracle City Singers

MCS is een interkerkelijke en multi-culturele zangformatie die op een eigentijdse manier de gospelmuziek vertolkt. De groep bestaat uit zes leden, ieder met een andere achtergrond.
Zij zingen zowel bestaande amerikaanse liederen van o.a Kirk Franklin en Donald Lawrence als zelfgeschreven nederlandstalige liederen.

De gezamenlijke liefde voor de ’Heer’ en muziek maakt de Miracle City Singers wat ze zijn en ook uitstralen. Een hechte groep mensen die samen een positieve boodschap willen uitdragen, door middel van prachtige melodieen en bijzondere harmonieen.

De groep is ontstaan nadat enkele leden de achtergrondzang voor Mario Raadwijk verzorgden op 12 juni 2002, tijdens een gospelconcert in het Zuidpleintheater in Rotterdam. Dit ’klikte’ zo goed dat zij besloten door te gaan als zelfstandige gospelgroep. Zij zijn nu een veelgevraagde gospelact die naast concerten ook tijdens huwelijksceremonies en andere kerkelijke gebeurtenissen zingen.

OUDE OPTREDENS VAN The Miracle City Singers

  • 07 - 08   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN The Miracle City Singers

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Miracle City Singers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: