4Y-D

Uit: Etten-Leur - Nederland

Leroy Carli [ Gitaar/zang ]
Thijs van Gurp [ Toetsen/Zang ]
Romy Uitdehaag [ Lead Zang ]
Jeffrey Bollebakker [ Bass ]
Joey Timmers [ Drums ]

4y-d is een vijftallige pop / rock formatie die bestaat uit Romy Uitdehaag (zang), Leroy Carli (gitaar & zang), Joey Timmers (drums), Thijs van Gurp (toetsen & zang) en Jeffrey Bollebakker (basgitaar)

4y-d is een jonge groep muzikanten uit Etten Leur die sinds 2 jaar samen spelen, echter ze hebben in deze korte periode al een gedegen naam opgebouwd. Bij elk optreden razend enthousiaste reacties vanwege hun solide ritmesectie, kleurrijke klanksectie en verfrissende zang.

Geïnspireerd door internationale artiesten als Pink, Beth Hart en Alanis Morissette hebben ze nu en geheel eigen repertoire opgebouwd. De zangeres Romy Uitdehaag schrijft en componeert eigen werken, welke dan later samen met de gehele band worden uitgewerkt tot een vernieuwende en verfrissende “sound”.

4y-d heeft een ruime ervaring opgedaan tijdens optredens in cafés en evenementen zowel lokaal in West Brabant als in de Randstad. Tijdens deze optredens spelen ze een mix van eigen nummers en covers. Nu is het echter tijd om de volgende stap te nemen en zijn ze de studio ingedoken om een eigen CD op te nemen, volledig met eigen geschreven repertoire.

OUDE OPTREDENS VAN 4Y-D

  • 16 mrt `08
  • 15 dec `07
  • 29 - 30   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN 4Y-D

Wij hebben geen informatie over komende shows van 4Y-D. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN 4Y-D

CD-RECENSIES

4Y-D Perfect Contradictions cover

4Y-D - Perfect Contradictions

4Y-D . De naam van deze band slaat op de eindletters van de voornamen van de oorspronkelijke bandleden. Vier namen eindigen op een ‘Y’, één naam eindigde op een D. Ondertussen is die D een Thijs...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: