The Reyes Brothers

Amerika

De broertjes Sen Dog en Mellow Man Ace keren in de hoedanigheid van The Reyes Brothers terug tot de pure hiphop. De oprichters van de uiterst succesvolle latino rapgroep Cypress Hill hebben samen al een slordige 20 miljoen platen verkocht en kunnen het zich daardoor veroorloven om onpretentieus gewoon lekker te doen waar ze zin in hebben.

En dat is duidelijk te horen op het debuutalbum "Ghetto Therapy", een ode aan de geneeskrachtige werking van de hiphop en uitgebracht op het eigen onafhankelijke Latin Thug/Hawino label. "We're able to get out emotions and feelings and talk about subjects that affect everybody's everyday life", aldus Mellow Man. Op dit therapeutische plaatje droegen onder andere grootheden als Snoop Dogg en Warren G hun steentje bij. Het resultaat mag er zijn: De energie van de "gas/break/dip" West Coast "car culture", wat pimpin’ en wat klassieke G-Funk en het gastoptreden van Ice-T’s legendarische DJ Ace zal iedere rechtgeaarde hiphop fan reikhalzend doen uitzien naar wat de heren live te bieden hebben.

OUDE OPTREDENS VAN The Reyes Brothers

  • 26 apr `07

KOMENDE OPTREDENS VAN The Reyes Brothers

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Reyes Brothers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.