Five broken trees

Uit: Weesp/Almere - Nederland    Genre(s): Punk - punk

De band is sinds januari 2006 als band samen gekomen in de oefen ruimte van E-sound productions. Frans en Roald hadden al langere tijd samen in verschillende bands gezeten (Raped Daisy, Fragile) maar door voornamelijk Roald zijn gedachte gang was de eerste band uit elkaar gegaan.
Vervolgens kwam Fragile, deze band heeft een jaar bestaan maar is volgens Frans door Roalds gezeik en gepush richting de drummer uit elkaar gegaan =).

Een half jaar nadat Fragile uit elkaar was gegaan kreeg Roald iets met Melissa . Toevallig bleek dat zij bass kon spelen, ze was ook wel bereid om met een stel gasten een band te vormen. Aangezien ze bijna in het voor programma van Van Katoen met haar band Opposite stond wilde deze “gasten” wel een poging wagen.

Omdat Frans en Roald niet zo van de solos waren dacht Roald eraan om misschien Mark in de band te nemen, dit wel met twijfels aangezien een eerdere poging met drie gitaristen geen succes was. Omdat Frans al aan Mark had gevraagt om in de band te komen spelen en Frans en Mark de lugubere gedachten hadden “Fock Roald ” kwam Mark zonder twijfel in de band spelen.

Melissa die opzoek was naar een drummer op internet vond na een tijdje zoeken een drummer die een band zocht. Hij ging onder de naam Mike. Mike had voor deze band al enkele bands gehad waarvan één in lelystad, maar omdat hij nog niet genoeg ervaring had werd dit geen succes. Later is hij zelf een band begonnen waar hij een jaar mee heeft gespeelt maar toen uiteindelijk door menings verschil uitelkaar is gegaan.

De band:

Mark - Gitaar
Frans - Gitaar
Roald - Gitaar/Zang
Melissa - Basgitaar
Mike - Drums

OUDE OPTREDENS VAN Five broken trees

  • 03 - 04   sep
  • 18 mrt `11
  • 18 okt `08
  • 26 jan `08
  • 20 okt `07
  • 30 jun `07
  • 22 dec `06

KOMENDE OPTREDENS VAN Five broken trees

Wij hebben geen informatie over komende shows van Five broken trees. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Five broken trees

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: