Playroll

Uit: Assen - Nederland

Na een vette lijst optredens, 3 demo cd's, meerdere radio en televisie performances, heeft de Asser powerpunk-band Playroll nu een single-cd in eigen beheer uit! De cd-single bevat drie tracks die in Studiosas te Groningen op zijn genomen. De studio waar eerder 'As Plastic As It Gets' (2002) werd opgenomen!
De driemans formatie brengt afwisselende powerpunk. Door de jaren heen heeft de band veel verschillende invloeden om punk heen geplakt en met veel ingrediënten een geheel eigen geluid gecreeërd!

Op het podium staat de band bekend om zijn verschrikkelijk energieke en intense live-set! De band gaat op het podium volledig los en weet het publiek op die manier ook altijd warm te krijgen!

De jury van de voorronde én de finale van de Drentse Popprijs 2003 werd overtuigd door de energieke live-act van de jonge 'podiumbeesten', frisse nummers, en progressie die in drie jaar is gemaakt! Daarna werd in september -tegen alle verwachtingen in- zélfs de jury van de Regiofinale Noord van de Grote Prijs van Nederland overtuigt op dezelfde punten!

De band heeft 6 december gespeeld in de Melkweg tijdens de landelijke finale van de Grote Prijs van Nederland. Hier gingen ze naar huis met de Samsonic publieksprijs twv €1000,-

De band heeft op veel verschillende podia gestaan, van kleine café's tot supergrote podia zoals het bevrijdingsfestival te Assen, de Melkweg en een bomvol Paradiso in Amsterdam. In drie jaar tijd heeft de band opgetreden met Nederlandse helden als: De Heideroosjes, Peter Pan Speedrock, Green Lizard, De Dijk, Di-rect, van Katoen en Brainshake!

OUDE OPTREDENS VAN Playroll

  • 06 - 07   apr
  • 27 mei `05
  • 30 apr
  • 08 - 09   jan
  • 01 nov
  • 29 mei
  • 05 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Playroll

Wij hebben geen informatie over komende shows van Playroll. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Playroll

Live gezien door: