Bateria da Mangueira feat. Leandro

Uit: Rio de Janeiro - Onbekend

Pure samba uit Rio de Janeiro met top percussionisten van de wereldberoemde sambaschool Estação Primeira da Mangueira!
Mangueira staat voor 100% Braziliaans Carnaval; een explosie van energie! Op zaterdag 12 augustus a.s. komt Estação Primeira da Mangueira in een speciale bezetting naar Nederland. Zanger Leandro zal samen met een cavaquinho speler en percussiesectie zorgen voor een wervelende show in de Melkweg in Amsterdam.

Als 3-jarige peuter loopt Leandro al mee met de kinderoptocht en groeit op met het carnaval. Op zijn 18e is hij puxador (leadzanger) en viert met Mangueira het grote succes als in 2002 de felbegeerde eerste plaats is behaald. Mangueira is dè sambagroep uit de hoogste divisie waar iedereen tijdens het jaarlijkse Desfile (samba parade) vol verwachting naar uit kijkt.
G.R.E.S. Estação Primeira da Mangueira was één van de eerste sambagroepen die bijna 80 jaar geleden werd opgericht. Met inmiddels 4.500 leden is Mangueira maar liefst 17 keer uitgeroepen tot kampioen in de eerste divisie van Rio de Janeiro. Op de repetities die in Brazilië openbaar toegankelijk zijn, dansen gemiddeld 10.000 bezoekers mee op hun opzwepende muziek.

OUDE OPTREDENS VAN Bateria da Mangueira feat. Leandro

  • 05 jul `08
  • 12 aug `06
  • 27 - 29   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Bateria da Mangueira feat. Leandro

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bateria da Mangueira feat. Leandro. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bateria da Mangueira feat. Leandro

Bateria da Mangueira feat. Leandro NIEUWS