Broken Wheels

Broken Wheels is een gloednieuwe formatie van Ivo Spooky - ex Killer.

Broken Wheels brengt een gevarieerd pallet van stevige rock en bleus rock , gaande van Saxon , AC/DC , The Doors , Gary Moore , ZZ Top , enz enz

Het idee achter BROKEN WHEELS ontstond al jaren geleden aan de toog. Ivo Vandoren en Wouter Kerkhofs maakten kennis en zworen ooit nog met elkaar te zullen spelen! Alhoewel Spooky niet van zin was nog veel energie in de muziekwereld te steken (hij had namelijk al hele vruchtbare jaren achter de rug met het overbekende KILLER en de coverband BLUES EXPRESS) was hij bereid om het management te doen van ROAD EXPRESS, wat toen de groep van Wouter was. Na enkele jaren werd er een punt gezet achter ROAD EXPRESS wegens omstandigheden.

Het idee wat toen al lang aan het broeden was begon toen vorm te krijgen. Spooky en Wouter gingen op zoek naar een gitarist en vonden die in Wouter’s broer, Maarten Kerkhofs, die toen werkloos was wegens stopzetting van zijn coverband; CAMILITY. De zoektocht naar een drummer kon beginnen maar was lang en hard. Na heel wat drummers getest en geëvalueerd te hebben kwam er reactie van een drummer uit Gellik . Dat was een voordeel omdat het in de buurt lag. Deze drummer was Jimmy Fripon die ook al op zoek was naar een nieuwe band wegens stopzetting van de vorige. Zo viel het idee rond BROKEN WHEELS mooi op zijn plaats en werd alles werkelijkheid. Met een hoop podium ervaring en de nodige gedane studies vormt dit een groep van zeer goede en ambiance brengende muzikanten.

OUDE OPTREDENS VAN Broken Wheels

  • 07 - 08   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Broken Wheels

Wij hebben geen informatie over komende shows van Broken Wheels. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: