ARTIEST: Incarnate

De intensiteit en power van Hatebreed, riffs à la Slayer en heavy als Crowbar. Zo maar een van de omschrijvingen die aan de muziek van Incarnate wordt gegeven. De band is in de huidige bezetting sinds 2003 bij elkaar, maar de leden speelden allemaal al eerder in bekende bands als Counterpart en Anchor. In de herfst van 2004 brengt Incarnate in eigen beheer het debuut ”A Dark Age of Lies” uit, die binnen enkele maanden uitverkocht is. Ook verschijnt werk van hen op een split CD van een Belgische platenmaatschappij samen met het Belgische Sets The Time en het Duitse Masakatsu. Incarnate besluit in het najaar van 2005 het debuut opnieuw uit te brengen en tekent daarvoor een deal met het Duitse label ‘Lucifer’s Legions Records’. Zodoende komt in oktober 2005 “A Dark Age of Lies” opnieuw uit, maar nu als internationale release. In november 2005 neemt Incarnate ook hun eerste videoclip op bij het nummer Stronghold. Mei 2006 duikt Incarnate opnieuw de studio in. Dit keer, om hun versie van de Integrity klassieker “Tempest” op te nemen. De song verschijnt in februari 2007 op de Integrity Tribute CD “Harder they Fall” (Escapist Records, USA).
Op 29 september 2006 wordt Incarnate door deskundige jury uitgeroepen tot de Zeeuwse Belofte 2006. Een titel die jaarlijks aan de beste Zeeuwse band wordt uitgereikt.
Inmiddels heeft Incarnate reeds het podium gedeeld met bekende bands als Gorefest, Sworn enemy (USA), 100 Demons (USA), Born from Pain (NL), King of Clubz (USA), 37 Stabwoundz (NL), Do or Die (BE), The Setup (BE), Polluted Inheritance (NL), Maroon (DE), Superbutt (HUN) en vele anderen. Reacties op de cd’s en live optredens zijn lovend, dus kom Incarnate zeker eens checken!

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (35) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Incarnate. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (35) oude optredens

FOTO'S VAN Incarnate

Foto Incarnate te POPnl Award 2007 - 12/5 - Melkweg Foto Incarnate te POPnl Award 2007 - 12/5 - Melkweg
 
Bekijk alle 2 foto's van Incarnate

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: