Low Budget Blue Band

Uit: Assen - Nederland    Genre(s): Roots - bluesrock Roots - blues Roots - acoustic blues

Al meer dan tien jaar speelt LBBB ‘the Blues, the whole Blues and nothin’ but the Blues!’ De vier muzikanten van Low Budget Blue Band spelen sinds 1995 samen met hier en daar een toevoeging van een extra gitarist.

Vrijwel alle stijlen in de blues worden gespeeld, voornamelijk in coverversies van bekende en minder bekende bluesartiesten. Van ’low down and dirty’ bluesriffs tot gevoelige snaren, alles wordt geraakt!. Een swingende en rockende mix van bluesmuziek uit de fifties tot de modernere hedendaagse varianten.
Heel af en toe komt er een nummer voorbij dat van oorsprong niet onder de bluesstyle muziek valt, maar met een een bluesy jasje past het prima in de gevarieerde setlist. Van swing tot groove en van shuffle tot rock, het is allemaal te beluisteren bij de Low Budget Blue band.

In de historie van de band werd een lange lijst met liveoptredens afgewerkt. Van kroegje tot TT-nacht. Podiumervaring is rijkelijk aanwezig. Dat geldt trouwens ook voor een geluidsinstallatie voor kleine en iets grotere zaaltjes.

Sinds jaar en dag speelt LBBB naast de sets op 'elektrisch volume' ook (semi-) akoestische sessies. De vertrouwde blues van de versterkers geschikt gemaakt voor recepties, restaurants, casino's, etc. Voor elke toepassing een volume en setlist, so to speak. 't Blijft echter wel bij blues met af en toe een wat bekendere song in en bluesy jasje.

OUDE OPTREDENS VAN Low Budget Blue Band

  • 29 nov
  • 02 sep
  • 12 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Low Budget Blue Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Low Budget Blue Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Low Budget Blue Band

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: