JAWA ZZ-Top tribute band

Uit: Boekel - Nederland

Deze Boekelse coverband vindt haar oorsprong in de Fabulous Freak Brothers en is vernoemd naar de Oost-Europese JAWA oermotor. Na allerlei muzikale omzwervingen vindt deze band de weg terug naar 'oorspronkelijke muziek':
zuidelijke gitaarrock met een rafelrandje.
Het hakt in een oerbezetting van drum-bas-gitaar-zang met hoog volume en veel ruimte voor improviserend solospel; op het podium hebben ze vooral "het gas er op"!

JAWA!? doet twee dingen:
1. de ZZ-Top set is een tribute aan de meesters van de southern-rock. Natuurlijk plakken ze geen baarden aan de kin, maar verder is het helemaal af en wordt de komplete ZZ-history gecoverd, van Brown sugar uit 1973 tot Rhythmeen uit 1999. And sure, they are sharp dressed men too!
2. de RARE-Rockset gaat alle kanten uit en wordt op maat naar de gelegenheid gemaakt. Wat heavier of juist wat bluesier? Kan! Ze gaan van Hendrix naar The Paladins, Clapton naar The Seatsniffers en via Thunderbirds verder.
Zelfs de Stones doen ze nog wel eens.
Hun gitaristische smaak is breed, maar altijd lekker.

JAWA!? 's bezetting.
Jan Petersen - leadvocals, smoelschuif, shakes
Frans van Dommelen - gitaren, vocals
John Althuizen - drums
Sjap Smits - basgitaren, vocals

OUDE OPTREDENS VAN JAWA ZZ-Top tribute band

  • 11 sep
  • 10 mrt `07
  • 01 apr `06

KOMENDE OPTREDENS VAN JAWA ZZ-Top tribute band

Wij hebben geen informatie over komende shows van JAWA ZZ-Top tribute band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN JAWA ZZ-Top tribute band

Live gezien door: