No Comment

Uit: Naaldwijk - Nederland

No Comment is een band met een echte rocksound uit de Haagse regio. Begonnen als coverband, waarmee diverse prijzen in de wacht zijn gesleept (publieksprijs Grote Prijs van Monster, Westlandse Popprijs 2003/2004), is met het eind 2004 uitbrengen van hun EP “Take3” een eigen muzikale weg ingeslagen. Als coverband stond No Comment al bekend als energieke liveband die op bijna alle podia in de regio heeft gestaan. De keuze om zich per januari 2005 alleen nog te richten op het eigen werk, heeft daar absoluut niets aan veranderd. Het eigen repertoire dat goed in het gehoor ligt en een lekker rockgehalte heeft wordt met gevoel, gedrevenheid en vol overgave gebracht. De vier bandleden laten op het podium zien plezier te hebben in wat zij doen en weten dat ook heel goed over te brengen op het publiek. Het stampt, dampt, swingt en rockt en weet het publiek blijkbaar te raken. Dit zelfde publiek heeft er immers ook voor gezorgd dat No Comment kort na het verschijnen van de EP wekenlang een nummer 1 notering kende in de regionale hitlijst, dat optredens goed worden bezocht, de aanhang gestaag groeit en de voorraad EP’s snel is geslonken.

De EP is opgenomen in de Basementstudio in Den Haag en mede geproduceerd door Ernst van Wageningen (o.a. Di-rect) en Johan ter Schegget (Suburbs). Positieve recensies zijn er geweest van o.a. Musicfrom, 3voor12 en het Haags Poppodium. Daarnaast heeft de eigen muzikale koers en de life-performance gezorgd voor o.a. een finaleplaats voor Schollenpop, een plek op het prestigieuze Plein Openfestival in Den Haag en het winnen van de Rock-games.

Naast het verder ontwikkelen van een eigen geluid is ook begonnen met het werken aan akoestische uitvoeringen van het repertoire, zodat het ook de mogelijk is om in een kleine wat meer intieme sfeer met No Comment kennis te maken. De akoestische uitvoering heeft inmiddels geleid tot een finaleplaats voor de Ramonaaa Award voor de beste akoestische performance in de regio Haaglanden.

OUDE OPTREDENS VAN No Comment

  • 20 jun
  • 21 jul
  • 25 - 28   mei
  • 30 okt
  • 11 - 14   jun
  • 30 apr
  • 19 mrt `11
  • 31 okt
  • 04 - 06   jun
  • 23 mei `10
Beijk alle oude (27) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN No Comment

Wij hebben geen informatie over komende shows van No Comment. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN No Comment

Beijk alle oude (27) oude optredens

No Comment NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: