Igor Popov

Uit: Amsterdam - Nederland

Igor Popov ontving hij zijn klassieke vocale opleiding aan het Rimsky-Korsakov Conservatorium in St. Petersburg en aan het Conservatorium van Moskou, Rusland. Hij is laureaat van internationale vocale competities, waaronder de International Competition Young opera Singers N. A. Rimsky-Korsakov (St. Petersburg) en de Internationale Competitie P. Lisitsian.
In 2018 werd hij lid van het jeugdoperaprogramma van de Opera van Rome, Italië. Hij nam regelmatig deel aan masterclasses van wereldoperasterren, waaronder Elena Obraztsova, Galina Vishnevskaya en Mstislav Rostropovich. Hij trad op als solist op verschillende operapodia in Rusland en Italië, waaronder het Krasnoyarsk Opera en Ballet Theater, Rome Opera (Italië).
Het repertoire van Igor Popov omvat operarollen uit opera's van Russische en buitenlandse componisten, waaronder Tchaikovsky, Rachmaninov, Glinka, Verdi en andere componisten uit de Romantiek. Daarnaast heeft hij een uitgebreid lied- en barokrepertoire in het Frans, Italiaans, Duits, Russisch en Oekraïens.

KOMENDE OPTREDENS VAN Igor Popov

Wij hebben geen informatie over komende shows van Igor Popov. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.